Свързани статии: Денков пред празна зала в ЕП: Един ден, когато

...
Свързани статии: Денков пред празна зала в ЕП: Един ден, когато
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: Речта на Денков пред празната зала на ЕП беше срамна

Свързани публикации: Денков пред празна зала в Екологичен потенциал: Един ден, когато на следващия ден ще бъде през днешния ден, путиновци ще са срамна страница от историята

Декларация, прочетена от парламентарната естрада от Костадин Костадинов - ръководител на „ Възраждане “, на 23.11.2023 година
 
Вчера българският министър-председател взе участие в дванадесетия пленарен спор „ Това е Европа на Европейския парламент “ в Страсбург. Изводът, който можем да създадем с една дума, е позор. Срам, тъй като българският министър-председател – Денков, приказва пред празна зала в Народното събрание на Европейски Съюз. Едва ли нашата страна е преживявала по-голяма символно оскърбление от празната зала при речта на Денков. Речта беше срамна, тъй като беше изпълнена с клишета, кухи и пропагандни изречения.

Отново лицето Денков откри виновност в Путин за пагубната си политика и решения, чиято единствена цел е да се подмаже на „ евроатлантическите “ ни сътрудници. Пред към двайсетината останали евродепутати, лицето Денков прикани България час по-скоро да бъде призната в Шенген и Еврозоната, тъй като по този начин страната ни ще може да обуздае великоруските ползи, секрети служби и да се отбрани от хибридните съветски офанзиви.

По-нататък в изявлението си министър-председателят отбелязва напълно непретенциозно, че страната ни се освободила от „ непознатата власт “ с помощта на българските възрожденци, което е полуистина.  Благодарение на българските възрожденци по време на българското Възраждане беше разсънен българският народ, по тази причина ние честваме Денят на националните будители, само че, за жалост, този разсънен български народ нямаше по какъв начин да се освободи самичък поради голямата турска доминация в нашата страна. Това нямаше по какъв начин да стане без ролята на Русия като избавител на българската страна. Това нещо срамният министър-председател на България в срамната си тирада скри, освен скри, само че обърна на 100 и осемдесет градуса - като назова Русия агресор. Държавата, с помощта на която ние съществуваме като страна и като народ, тъй като можеше и да ни няма. В изявлението си Денков си разреши да фалшифицира българската история, меко  казано да фалшифицира, той напряко си я пренаписа.

В речта си министър-председателят мина през бърза и извънредно нескопосана  геополитическа разходка из историята на Европа и приключи с това, че пазиме ли Украйна - пазиме Европа. Накрая неизвестно на кого Денков благодари за приемането ни в Шенген и Еврозоната.

Във финалните си слова Денков не пропусна да изкаже поддръжка за Израел и по този метод минира връзките на България с големия арабския свят за дълго време. По този метод ръководителят на министерския ни съвет нарежда страната ни в един непознат спор и основава заплаха за интернационалните ни връзки.

Докато сходни лица ръководят страната ни, пред България няма никакви положителни вероятности за развиване. Нашата страна в никакъв случай няма да може да бъде пълновръстен член в фамилията на европейските нации. Нашата страна ще бъде възприемана като слугинаж, нашата страна ще бъде възприемана като втора и трета категория освен в Европейския съюз, ами и на територията на целия свят.

Едва ли има държавно управление сега, което да е водило по-антиевропейска политика от това, което сега ни ръководи. Антиевропейска, тъй като то заплашва самата същина на българската страна, като най-стара страна в Европа, като създателка на европейската просвета, като основател на европейската цивилизация.

С сходен вид речи, с сходен вид политика хората, които ръководят България, цапат и петнят освен предишното и сегашното на нашата република, само че и бъдещето на България и българския народ.

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР